O companie aeriana a dezvaluit ce locuri din avion ar trebui sa eviti pentru a-ti creste sansele de supravietuire in accidente

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Posibil din neglijenta, pe pagina oficiala de Twitter a companiei aeriene KLM un angajat a explicat potentialilor clienti ce locuri ar trebui sa aleaga la comandarea biletului pentru a-si maximiza sansele de a supravieturi unui eventual accident aviatic. Mesajul a fost intre tip sters si inlocuit cu scuze oficiale pentru eventuala panica create, relateaza site-ul www.go4it.ro.

Astfel, cele mai sigure locuri s-ar afla la partea din spate a avionului. In schimb, pasageri asezati deasupra aripii au cele mai mici sanse de supravietuire, pierderea integritatii structurale in cazul unei aterizari dure aparand mai intai in zona aripilor. Undeva la mijloc, ca nivel de siguranta, ar fi scaunele aflate la partea din fata.

Potrivit cotidianului USA Today, recomandarile se bazeaza pe date reale, obtinute in urma studiu nepublic desfasurat cu scopul de a compara ratele de mortalitate a pasagerilor, in functie de pozitia din avion unde au primit scaun.

Dezmintind speculatiile aparute, oficialii KLM precizeaza ca afirmatiile facute pe Twitter se bazeaza de date publice, de mult timp cunoscute in industria aeronautica.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2