O ecuatie matematica postata pe Facebook le da mari batai de cap internautilor. Tu o poti rezolva?

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ghicitoareO noua ghicitoare face furori pe internet. Pe pagina de Facebook ,,Trending in China” a fost postata o imagine, in care apar patru ecuatii, ai caror termeni au fost inlocuiti cu…flori. Fotografia a adunat pana acum peste 1200 de like-uri si 1700 de comentarii.

In prima ecuatie apar trei flori rosii, simbolizand trei cifre, care, dupa ce sunt adunate, dau rezultatul 60. In cea de-a doua ecuatie apare o floare rosie si doua flori albastre simbolizand trei cifre, care, dupa ce sunt adunate, dau rezultatul 30. In cea de-a treia ecuatie apare o floare albastra si doua flori galbene simbolizand trei cifre, care, dupa ce sunt scazute, dau rezultatul 3. In cea de-a patra ecuatie, apare o floare galbena, una de culoare rosie si una de culoare albastra simbolizand cifre, care, dupa ce sunt adunate si inmultite, dau un rezultat pe care internautii trebuie sa il gaseasca.

Pe Facebook au fost date mai multe raspunsuri. Unii utilizatori au spus ca rezultatul este 102 sau 110, altii sustineau ca raspunsul corect este 25 sau 27.

Rezolvarea ultimei ecuatii o veti gasi aici!

Sursa: Mail Online

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *