O femeie a fost ucisa de un crocodil in Indonezia, iar o alta a fost data disparuta

PNL

 

O femeie a fost ucisa de un crocodil in Indonezia, iar o alta a fost data disparuta in urma unui atac similar petrecut in provincia Sulawesi din aceasta tara, au precizat vineri autoritatile locale, potrivit AFP.

Cele doua incidente separate au avut loc joi si vineri in doua rauri invecinate din departamentul Konawe Nord, situat in sudul insulei Sulawesi.

Prima victima, Nurgaya, o femeie de 48 de ani, a fost atacata joi seara de un crocodil pe cand spala rufe impreuna cu fiica sa in raul Lalindu. Cadavrul ei a fost descoperit la o distanta de circa doi kilometri in raport cu locul in care a avut loc atacul.

“Vineri a avut loc un alt atac, iar victima este in continuare data disparuta”, a precizat Djasmidin, unul dintre responsabilii agentiei locale de gestionare a catastrofelor, care, asa cum este cazul multor indonezieni, poarta un singur nume.

Echipele de interventie cauta ramasitele celei de-a doua victime in apele raului Lasolo, care se se varsa in Lalindu.

Anul acesta, cel putin patru persoane si-au pierdut viata dupa ce au fost atacate de crocodili in aceasta regiune, potrivit agentiei locale de gestionare a catastrofelor, titreaza Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1