O femeie a nascut intr-un avion al companiei Jet Airways. Bebelusul este recompensat cu zboruri gratuite pe viata

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un bebelus care s-a nascut la peste 10.000 de metri inaltime dupa ce mama lui a intrat in travaliu prematur intr-un avion al companiei Jet Airways a fost recompensat cu zboruri gratuite pe viata, relateaza luni agentia spaniola EFE, potrivit Agerpres.

“Fiind primul bebelus care se naste pe un zbor al Jet Airways, compania este fericita sa-i ofere nou-nascutului zboruri gratuite pe orice avion al acestei companii”, se arata intr-un comunicat al companiei aeriene.

“Barza” a vizitat-o pe una din cei 162 de pasageri ai unui avion care zbura intre orasul saudit Dammam si cel indian Cocin, fara a-i lasa timp sa aterizeze la Mumbai, oras spre care a fost indreptat dupa ce s-a aflat de nasterea iminenta.

Astfel incat echipajul a fost nevoit sa recurga la celebrul anunt: “Este vreun medic la bord?”.

Din fericire un paramedic se afla in avion si a ajutat la nasterea copilului, cu concursul membrilor echipajului.

Femeia a dat nastere unui baietel la 10.668 de metri inaltime, a precizat compania, confirmand ca atat mama, cat si copilul sau bine sanatosi si au fost transferati la un spital din Mumabi.

Bebelusul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, va beneficia de zboruri gratuite pe viata din partea acestei companii aeriene cu sediul la Bombay si care opereaza atat pe liniile interne, cat si pe cele internationale.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *