O fetita si-a petrecut ziua de nastere la Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pentru politisti este un sentiment deosebit sa stie ca un copil isi doreste sa petreaca ziua de nastere alaturi de ei. Octavia implineste azi 4 ani si inainte de a gusta din tortul pregatit pentru aniversarea ei, a venit la Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures insotita de educatoarea si de colegii de la Gradinita de Arte din Baia Mare, anunta reprezentantii Politiei.

“Nu e un secret faptul ca politistii ii apreciaza in mod deosebit pe cei mici si ca se implica in multe activitati menite sa contribuie la siguranta si binele lor. Dar azi, ziua Octaviei i-a provocat pe oamenii legii sa fie „la inaltime”. Si ce cadou poate fi mai potrivit in sezonul cireselor decat …ciresele?! Astfel, atat Octavia cat si colegii ei au savurat fructele culese din curtea inspectoratului de catre mascati.

A fost totodata un context potrivit pentru cei mici de a discuta cu politistii de prevenire despre ce trebuie sa faca pentru siguranta lor pe drumurile publice, acasa, la locurile de joaca sau in vacanta care se apropie. Dupa ce au aflat care sunt regulile, micii pietoni au putut testa si motocileta din dotarea Biroului Rutier Baia Mare, sub supravegherea politistilor rutieri.

Periplul prin Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures s-a incheiat cu zambete provocate de cei mai tineri caini politisti si cu explicatiile oferite de conductorii Grupei Canine”, se arata intr-un comunicat al IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *