O fotografie cu vaporul Firiza a ajuns virala pe Internet

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vapor firizaO fotografie din 1970 publicata pe pagina de Facebook intitulata “Ferneziu Baia Mare” a ajuns virala pe Internet.

In imagine apare o femeie langa vaporul Firiza, care in prezent nu mai exista. Majoritatea celor care au postat comentarii la aceasta fotografie au aratat ca s-au plimbat cu respectivul vapor.

Fotografia a fost distribuita de 220 de persoane si a primit 380 de aprecieri.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

   1. Attila

    Un mitocan care nu poate intelege ce e in spatele unei intrebari e negresit roman verde.
    Traducere, pentru autenticitatea unica a mintii tale nedezvoltate suficient: pentru mine, in acea fotografie, era mai interesanta femeia decat vaporul. Cine a facut poza, a fotografiat femeia, vaporul era in fundal. Astfel ca, povestea ei trebuia sa fie peste “viralul” dat de vaporasul ala.
    In plus, era o ironie la felul in care a fost formulata fraza cu femeia langa vapor, care nu mai exista. Subtilitatile limbii romane nu sunt insa pentru autenticii pentru care constructiile ce contin mai mult de 2 predicate devin ecuatii de gradul 3.
    Salutari si mamei tale, superbule!

    Reply
 1. etc

  Daca bine tinem munte femeia era nevasta fostului sef de restaurant al Barajului FIRIZA, de o eleganta minunata si ne amintim cu jale ca in acel restaurant aveau acces numai securistii,,, comunistii ,,, cu functii mari,, tot felul de inalti secretari de partid din judet si tara ,, care cleptomnai aici si petreceau zilele festive si mai ales noptile cu AMante si prostituate ,, vesnic zi sii noapte cele cateva camere ale restaurantului eru ocupate si pline cu narozii sexuale fara imaginatii,, cat despre vapor la vremea aceea nu prea avea acces omul de rand,,, marinaul capitan de vas in uniforma ireprosabila facea selectii de personal si ducea la pescuit pe cealalta parte a lacului numai vedete comuniste si prostituate selectate cu mare grija!!!!!!!!!!!!!!pentru ca pur si simplu pe cealalta parte a lacului nu aveai acces,, era INTERZIS!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *