O intersectie periculoasa si o administratie incompetenta (FOTO)

home camp2
home camp2
home camp2

intersectie-piata-3Primim un mesaj de la un participant in traficul baimarean care ne semnaleaza cateva aberatii majore pe strazile municipiului. Nu conteaza ca si asa orasul este sufocat de volumul traficului ca zilnic ne punem viata in pericol din cauza unor decizii care certifica fara dubii incompetenta celor din Primaria Baia Mare. Astazi prezentam un prim caz.

Conducatorii auto care doresc sa ajunga din Piata Revolutiei in Piata Izvoare parcurg strada 22 Decembrie, o artera cu sens unic de circulatie. Ajunsi in postura de a se incadra in sensul giratoriu, acestia sunt obligati sa cedeze trecerea autovehiculelor care vin dinspre strada Andrei Muresanu, patrund in sensul giratoriu pentru a urma traseul pe strada Vasile Alecsandri. Acestia din urma au prioritate pentru ca se afla deja in sensul giratoriu in timp ce baimarenii care vin de pe strada 22 Decembrie, doar urmeaza sa intre in zona respectiva.

Problema e ca acestia nu au nici un fel de vizibilitate spre stanga, vederea fiindu-le obturata de masinile parcate pe trotuarul imobilului aflat chiar in buza sensului giratoriu. Cum este posibil sa dispui o asemenea masura in conditiile in care pui realmente in pericol pe cei care vin de pe strada 22 Decembrie? Cate accidente au avut deja loc si oare cate mai trebuie sa fie pana ce decidente vor intelege ca actualul sistem este gresit.

Fotografiile atasate demonstreaza indubitabil riscul de a fi lovit in plin de participantii in trafic care acced de pe strada Andrei Muresan.

Asteptam o luare de pozitie din partea primarului interimar, care cel putin pana acum s-a dovedit extrem de receptiv la aspectele semnalate de cetateni.

ZiarMM

intersectie-piata

intersectie-piata-2

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

8 Comments

 1. olguta

  E o gluma asta cu parerea primarului interimar? Poate ii sopteste Dolha,daca e prin oras.Pai cea mai periculoasa intersectie e la Italsofa si sunt curios cine va raspunde la primul accident cu victime,mai ales acum cu schimbarea drumului cu prioritate.Primaria din pacate a devenit o institutie cu autoservire,orice sef de serviciu hotareste ce-l taie capul: azi cea de la SPAU a hotarat de capul ei ca ar fi cazul sa se majoreze abonamentul de parcare cu 90 %.Ce zice cake sau mamitica? Sau o fi prima miscare a liberalei Chereches ca cadou pentru băimăreni.

  Reply
  1. Zoli

   Exact!Cea mai pericoloasa intersectie e cea de la Italsofa! Nu o data am vazut ca masinile care vin dinspre oras spre Satu Nou nu acorda prioritate celor care o iau spre Satu Nou de pe str.Europa! O idee de rahat aplicata de city-tolomacul Barbul! Sunt si eu curios cine va raspunde de aceasta tampenie cand iarna se va bloca complet circulatia in zona si numarul de accidente va creste considerabil!

   Reply
  2. Flore

   Ihi.Asta cu marirea taxei e…din suflet pentru baimareni.Acum sincer am o nedumerire,cand a fost ok?Cand CC de capul lui a hotarat scaderea taxei la 100 de lei si niciun lingau din subordine nu a comentat nimic sau acum cand cei de la SPAU vor rentabilitate?Oricum avantaj angajati SPAU,aia fara masini si permis,care o sa-si vanda mai bine abonamentul,pe piata libera,pe persoana fizica.

   Reply
 2. i bai bai

  Pentru participantul paracios ii recomand in intersectie (sa caute pe goagal) una din rugaciunile : iumor ionut rusu.

  Reply
 3. ioan

  Idiotul ala de Barbul. Numai el poate decide asemenea tampenii! Cand il dati afara pe incompetentul ala dle Rob?

  Reply
  1. marin

   Ioi,incompetent?Pai nu e febletea lui cake,mamitica si PNL?Si io care voiam sa zic ca duduim (sau bubuim? )economic si administrativ.

   Reply
 4. diana

  Iti obstructioneaza vizibilitatea in sensul de la piata si ce s-a facut la Italsoffa este o mare prostie !

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *