O istorie a Martisorului

Reclame home 1
Reclame home 1

In 1 martie am incheiat Tema „O Istorie a Martisorului” desfasurata in cadrul programului educational Muzeu Viu, implementat de Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Maramures. Dorim sa le multumim tuturor celor care au raspuns pozitiv la aceasta provocare: clasei a I a de la Scoala George Cosbuc, Baia Mare, si doamnei invatatoare Gabriela Campian, doamnelor invatatoare Florina-Mihaela Nemet si Monica Liliana Papp impreuna cu copii din clasele a I a si a II-a de la Scoala Gimnaziala Baia Sprie.

Elevilor de la Scoala Dimitrie Cantemir din Baia Mare, clasa a II-a C alaturi de doamna invatatoare Monica Smical, clasa a II-a D indrumati de doamna Ioana Zubascu, clasa a III-a B alaturi de doamna Dana Cosma si elevii clasei a IV-a D, impreuna cu doamna Voichita Buda.

De la Scoala Avram Iancu din Baia Mare, i-am avut alaturi pe copii din clasa III-a A alaturi de doamna invatatoare Ioana Coza si pe elevii claselor a IV-a A indrumati de doamna Luminita Balan si clasa a IV-a B alaturi de doamna Sonia Corpodean. Nu in ultimul rand micutilor de la Gradinita de Arta alaturi de doamnele Simona Costin si Lucia Oltean, elevilor din clasa a II de la Scoala Nicolae Iorga, Baia Mare, impreuna cu doamnele Vanda Selek si Natalia Onise si clasa a IV-a C de la Scoala Nichita Stanescu, Baia Mare, insotiti de doamna invatatoare Antonela Caprar.

Impreuna am realizat 262 de felicitari si martisoare, am scris randuri frumoase pentru ziua Mamei si ne-am jucat in spatiul special amenajat.

Va multumim din suflet pentru participare, ca ne-ati adus primavara in suflet si zambetul pe chip, suntem fericiti ca va avem alaturi si speram sa ne revedem la activitatile viitoare.

Cu drag Echipa Muzeului Viu: muzeograf Bogdan Bobina, conservator Miorita Stef, conservator Monica Ghiman , gestionar-custode Florentina Cret si Ancuta Bobina voluntar.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole