O LUME NEBUNĂ – Și-a ucis soția pentru că nu făcea destui bani la videochat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un bărbat din Iași este acuzat că și-a ucis soția pentru că nu făcea destui bani la videochat. Prin referatul din data de 04.08.2022 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a solicitat arestarea preventivă în lipsă a bărbatului în vârstă de 30 ani cercetat pentru comiterea infracţiunii de ,,omor asupra unui membru de familie, prevăzută de art. 199 alin. 1 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal cu aplic. art. 44 alin. 1 Cp.

Anchetatorii au stabilit că în perioada 2016-2022 inculpatul „a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale A.R.A. (motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activitaţi de videochat) lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană, determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale. Acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu bronhopneumonie iar în final au condus la moartea victimei din data de 07.03.2022.

Numitul A.R.C. a fost citat în vederea audierii sale în calitate de suspect şi inculpat însă nu s-a prezentat la sediul parchetului. Din verificările efectuate cu ocazia punerii în executare a mandatelor de aducere a rezultat că acesta nu mai locuieşte la adresa de domiciliu, nici la adresele cunoscute în care a stat fără forme legale”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2