O luna de evenimente pentru cei 16 ani de Prodance 2000

dans in aer liber (2)Prodance 2000 Baia Mare implineste 16 ani de activitate. Rastimp in care scoala de dans s-a dezvoltat in permanenta, diversificand numarul de servicii oferite si crescand calitatea acestora, astfel incat fiecare moment petrecut sub cupola Prodance 2000 sa devina o experienta de neuitat. Si pentru ca motivele de celebrare sunt numeroase, sarbatoarea va tine… o luna de zile!

Prodance 2000 implineste 16 ani de activitate. Circa 700 de medalii stralucesc in palmaresul scolii de dans baimarene si peste 1.300 de finale scriu istoria performantei la clubul aniversat. Aici se adauga mii de copii si adulti care au ales sa invete tainele dansului alaturi de specialistii de la Prodance 2000, sute de coregrafii si zeci de spectacole. Miza a fost si ramane dezvoltarea comunitatii de dansatori din Baia Mare.

Sarbatoarea Prodance 2000  incepe inca de la finele acestei saptamani, duminica Judit Borzasi si Paul Bucur de la Sonrisa Dance Center din Cluj-Napoca sustinand un workshop de salsa, bachata si kizomba. Este vorba despre o colaborare inceputa in ianuarie 2015, seminariile sustinute de Judit si Paul bucurandu-se de mare popularitate in randul cursantilor de la scoala de dans baimareana.

De-a lungul celor trei zile de Sarbatoarea Castanelor, oricine doreste poate trece pe la standul Fundatiei OmFida amplasat la intersectia bulevardelor Unirii cu Traian pentru a scrie un mesaj catre univers. Toate mesajele primite vor fi inscriptionate pe baloane care vor fi umplute cu heliu si vor fi lansate duminica, incepand cu ora 17.00. Cu acest prilej, Prodance 2000 a fost invitat sa dea un plus de culoare evenimentului organizat de OmFida, perechi de adulti urmand sa  prezinte un show de bachata.

A doua saptamana de sarbatoare Prodance 2000 vine cu doua propuneri: in 1 octombrie este programata o super petrecere la sediul scolii de dans, pentru ca in 2 octombrie perechile de copii ale clubului aniversat sa prezinte un spectacol in aer liber.  In perioada 4-6 octombrie, Prodance 2000 duce dansul sportiv in scoli, pauzele mari fiind transformate in demonstratii de Latino si Standard.

In 8 octombrie, in Baia Sprie, va avea loc concursul national „Cupa Maramuresului”, eveniment in cadrul caruia Prodance 2000 nu doar trimite perechi in cursa pentru medalii, dar are si calitatea de co-organizator. Pentru 15 octombrie, scoala de dans a pregatit un concert live si un show cu perechile de adulti din cadrul clubului. In ultima saptamana de aniversare a celor 16 ani de activitate, Prodance 2000 propune perechilor de performanta un workshop de dansuri latino-americane si a cincea editie a Serilor de show.

Programul detaliat al fiecarei activitati in parte va fi disponibil in timp util pe site-ul oficial al clubului Prodance 2000 Baia Mare (www.prodance2000.ro).

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Ciomu

    O poza buna face cat o mie de cuvinte, felicitari fotografului! Fiecare dansator cu ritmul lui, nu sunt doi surprinsi in aceiasi pozitie. Nu aveam pretentii sa fie ca dansatorii lui Michael Flatley, dar nici chiar in halul in care au fost surprinsi in poza…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1