O medalie de aur, una de argint si doua calificari in finalele Concursului National ”Cupa Mirona”, din Reghin, pentru sportivii de la Prodance 2000

PNL

Sportivii de la Scoala de dans Prodance 2000 au obtinut 1 medalie de aur, 1 medalie de argint si doua calificari in finalele Concursului National ”Cupa Mirona” desfasurat sambata, 17 noiembrie, in Reghin.

Perechea formata din Sebastian Silaghi si Dalia Barbos au reusit rezultate excelente si de aceasta data, obtinand medalia de aur la categoria Open Latino 12-15 ani si medalia de argint la categoria Open Standard 12-15 ani.

Calificari in finalele concursului au obtinut perechile David Soponar cu Izabella Bartha la categoria Precompetitional 3 Dansuri 4-7 ani si Erik Nagy cu Erika Keresztesi la categoria Precompetitional 2 Dansuri 8-9 ani, ambele perechi au fost la un pas de podium clasandu-se pe locul 4.

In sferturile concursului s-a calificat perechea formata din Robert Vlasan cu Giulia Strimb la categoria Hobby 10-11 ani.

Urmatorul concurs la care vor participa sportivii de la Scoala de dans Prodance 2000 este ”Cupa Potassia”, care se va desfasura in 1 Decembrie la Turda.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1