O medalie de bronz si 2 calificari in finalele Campionatului National de Clase al Romaniei pentru sportivii de la Prodance 2000

PNL

Sportivii de la Scoala de dans Prodance 2000 au obtinut o medalie de bronz, 2 calificari in finale si 5 calificari in semifinale la Campionatul National de Clase al Romaniei desfasurat sambata si duminica, 29-30 septembrie, in Cluj-Napoca. De asemenea, in urma rezultatelor obtinute, trei dintre perechile de performanta de la Prodance 2000 au trecut in clase superioare.

Campionatul National de Clase este una din cele mai importante competitii de dans sportiv, la care participa cele mai bine pregatite perechi de performanta din toata tara, in acest an fiind inscrisi peste 1000 de sportivi.

Medalia de bronz a fost obtinuta de perechea formata din David Popa si Melisa Indolean, la clasa Hobby 10-11 ani.

Calificari in finalele concursului au reusit perechile: Luca Madaras-Aluas (Shall We Dance Somcuta Mare) cu Isabel Surdu Katona (locul 7 la Precompetitional 3 dansuri 8-9 ani) si Sebastian Silaghi cu Dalia Barbos (locul 5 la clasa B 14-15 ani Standard).

In semifinale s-au calificat perechile: Gabriel Heghedus si Marisa Nedelea (clasa D 12-13 ani), Adrian Pop si Anca Dunca (clasa D 14-15 ani), Darius Frincau si Daria Neamtu (Latino Angels Dej) (clasa C 14-15 ani Standard),  Christian Barkoczi si Stefana Pruna (clasa C 14-15 ani Standard) si perechea formata din Sebastian Silaghi cu Dalia Barbos (clasa B 14-15 ani Latino).

In urma punctelor obtinute la aceasta competitie, trei perechi de sportivi de la Prodance 2000 au trecut in clase superioare: Luca Madaras-Aluas (Shall We Dance Somcuta Mare) si Isabel Surdu Katona au trecut in clasa Hobby 6-9 ani, Adrian Pop si Anca Dunca au trecut in clasa C 14-15 ani, Darius Frincau si Daria Neamtu (Latino Angels Dej) au trecut in Clasa B 14-15 ani.

Urmatorul concurs la care vor participa perechile de performanta de la Prodance va fi  „Cupa Prodance” editia a IX-a, care se va desfasura in 14 octombrie la Baia Mare. Competitia este organizata de scoala de dans Prodance 2000 si face parte din sirul evenimentelor care marcheaza 18 ani de activitate a clubului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1