O noapte magica la Aquastar Satu Mare

Urmeaza editia a treia a baii nocturne la parcul acvatic Aquastar. Sambata, 16 noiembrie clientii complexului din Satu Mare vor avea parte de o seara speciala si magica. Eduard si Bianca vor fi invitatii speciali al celui mai indragit eveniment din extrasezon. Cei doi reprezinta mai mult decat magie!

Se completeaza perfect, fiind singurul duo de magicieni din Romania si combina perfect momentele personalizate cu numerele lor de magie impresionante! La doar 20 de ani au impresionat o tara intreaga prin intermediul emisiunii-concurs „Romanii au talent”, unde au ajuns pana in semifinale datorita momentelor pline de suspans si creativitate.

Eduard si Bianca sunt un duo de magie complex deoarece sunt printre putinii magicieni care au reusit sa exceleze in aproape toate categoriile magiei: magie close-up, magie de scena, iluzii mari, mentalism… si chiar magie pentru copii…desigur toate prezentate intr-un stil modern, unic si original! Baia nocturna incepe de la ora 22:00.

Pretul biletului este 28 lei. Nu vor lipsi nici sedintele de sauna si bineinteles mancarurile gustoase obisnuite la Imperiul Apelor.

Aquastar Satu Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1