O noua campanie de dezinsectie terestra pentru combaterea tantarilor, in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Serviciul Public Ambient Urban va relua, in perioada 22 – 31 iulie, operatiunea de dezinsectie terestra pentru combaterea tantarilor, in conformitate cu Programul unitar de actiune de combatere a vectorilor prin dezinsectie si deratizare, aprobat prin HCL 31/2019.

Campania se va desfasura pe raza municipiului Baia Mare, aferent cartierelor orasului. Totodata in vederea administrarii corespunzatoare a tratamentelor se va tine cont de evolutia conditiilor meteo.

„Mentionam faptul ca substanta utilizata pentru campania de dezinsectie terestra este Aqua K-othrine EW20 (combate tantarii) administrat sub forma lichida, in faza de solutie, avand ca substanta activa Deltamethrin 2%. Intreaga operatiune de administrare a solutiilor se va face prin intermediul unor echipamente specializate de stropire, tun cu pulverizare ULV si respectiv atomizor, pentru zonele concentrate.

Planificarea de administrare a tratamentelor de combatere impotriva tantarilor include toate cartierele municipiului Baia Mare si in mod special zonele cu vegetatie abundenta.

Produsul comercial utilizat in campania de dezinsectie este avizat de catre Ministerul Sanatatii prin Comisia Nationala pentru produse biocide, iar acest produs vine insotit de Fisa de Siguranta si Declaratia de Conformitate a firmei care comercializeaza produsul.

Informatii suplimentare privind operatiunea de dezinsectie se pot obtine la Serviciul Public Ambient Urban, Aleea Serelor, nr. 2, tel. 0262 225 773, 0725 133 155”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul municipalitatii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole