O noua campanie de donare de sange incheiata cu succes. Angajatii societatii VITAL S.A. au raspuns pozitiv si de aceasta data – zeci de angajati au donat sange pentru semenii lor

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Zeci de angajati ai S.C. VITAL S.A. au donat sange in cadrul celei de-a doua campanii de donare de sange „ ALEGE SA FI PREZENT ACOLO UNDE ESTE NEVOIE ZI DE ZI DE AJUTORUL TAU!”

Pentru ca prima campania de donare de sange s-a bucurat de o larga deschidere din partea conducerii societatii VITAL S.A., reprezentantele departamentului Relatii Publice au organizat o noua editie, marti 6 august 2019, aliniindu-se astfel proiectului desfasurat la nivel national de mai multe companii. La fel ca si in cadrul editiei precedente, recoltarea de sange s-a desfasurat la sediul societatii VITAL S.A., din strada Gheorghe Sincai nr. 21, prin organizarea unui sediul mobil al Centrului de Transfuzie Sanguina Maramures.

In ciuda faptului ca luna august este cunoscuta ca si „luna concediilor”, zeci de VITAL-isti au raspuns prezent acestei campanii, constientizand importanta actelor umanitare pentru salvarea persoanelor aflate in nevoie. O buna parte dintre donatori a fost formata din angajati care, la editia precedenta din luna aprilie, au donat pentru prima data. Mai mult, acestia si-au manifestat interesul de a participa si la viitoarea campanie de acest gen, programata pentru luna decembrie a acestui an.

Medicii de la Centrul de Transfuzie Sanguina Maramures au fost extrem de emotionati de entuziasmul angajatilor societatea VITAL S.A. si ii indeamna pe toti oamenii sa vina sa doneze sange, pentru ca, daca numarul acestora nu va fi constant, stocul va ajunge din nou sa nu poata acoperi toate cerintele spitalelor. Cei care vor sa doneze sange o pot face in continuare, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguina Maramures.

Multumim tuturor pentru implicare si colaborare. Sa fie de folos!

vitalmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2