O noua captura de tigari la granita cu Ucraina

Luni, 25 august, in jurul orei 10.00, pe timpul executarii unor misiuni de supraveghere a frontierei de stat in zona de competenta, pe raza localitatii Craciunesti, politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Sighet au observat pe malul raului Tisa doua colete si o persoana de sex masculin care se indrepta spre acestea.

“In momentul in care barbatul a  incercat sa le preia, lucratorii nostri au intervenit efectuand somatiile legale prin voce. Drept urmare, barbatul a fost retinut, fiind condus la sediul politiei de frontiera, impreuna cu coletele, in vederea continuarii cercetarilor.

Ulterior, acesta a fost identificat ca fiind Dumitru B., in varsta de 40 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramures”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In urma inventarierii celor doua colete, s-a constatat ca acestea contin 1.000 pachete tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de peste 8.800 lei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar in continuare se fac verificari pentru identificarea tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

 ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1