O noua decizie a magistratilor clujeni in cazul lui Catalin Chereches

catalin-cherechesJudecatorii Tribunalului Cluj au decis sa mentina solutia de arest la domiciliu in cazul lui Catalin Chereches.

Astfel, miercuri, 31 august, acestia au hotarat ca primarul suspendat mai trebuie sa stea inca 60 de zile in arest la domiciliu.

Chereches a iesit in 11 august din Penitenciarul Gherla, fiind plasat in arest la domiciliu.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Birtas Viorel

  Na? Ce v-am zas? De craciun are si cadou o condamnare si de 8 martie a 2 a. Si cu asta se termina povestea hotului din bani publici.

  Reply
  1. dinu

   Rămân pe baricade ceilalti hoti,astfel incat o sa fim si furati si fara nimic.Am mai trăit astfel de vremuri.o

   Reply
 2. NU-SI GASESC LOCUL IN BAIAM

  Acest TALHAR apropape unicat in tara in raport cu timpul scurt sau foarte scurt in care a reusit sa ne FURE BANUL PUBLIC la nivelul MILIARDELOR DE LEI incat acest oras va fi dator zeci de ani iara daca mai punem si neispravitul asta de loctiitor care este in afara de administrtie publica locala duce mai departe hartiile care ne fura pas cu pas din banul public,, te tot intrebi <<<<< CE FACE LEGEA IN PRIMARIE ADICATELEA secretarul primariei jurist,, ce fac juristii biroului juridic cu armata de juristi,, ce fac invartitosii de bani directia economica unde acea radu luci inca stie hotia banului fara ca acea marre CURTE DE CONTURI sa gaseasca neregulile financiar -contabile,, ??????? pana cand oameni buni acesti izeri ne vor FURA BANUL NOSTRU PUBLIC????????????? ca iata ordinarul chereches si de acasa mai face cate o traznaie nu poate fi potolit cu toata supravegherea pe satelit , fizica, de zi de noapte ..etc etc etc ,, se plang toti cei neplatiti de luni si ani de zile care au lucrat corect cu primaria,, insa BORFASII COLABORATORI ai lui kake sunt platiti imediat!!!!!!!!!!!!!!dupa kake cel puitn inca 10 persoane ar trebui sa fie la GHERLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. George

  Cind boala atinge organismul, aceasta se intinde peste tot. Fiti siguri ca mai sint multi in primarie care se tem de repercursiuni daca nu ridica doua degete cind vor sa vorbeasca. Asta pentru ca, stind pe un scaun caldut, cu rotile, nu risti sa-l pierzi daca, doamne freste, intr-o zi neagra pentru Baia Mare, s-ar intoarce CC. Cind era Anghel teroarea era mai mica fiindca el ca turist ii lasa pe altii sa-si asume responsabilitatile urbei. Cel de acum a vrut sa gestioneze singur tot ce tinea de cifre si imagine. Si asa s-a intimplat…

  Reply
 4. Elena

  Cătălin Cherecheș nu este singurul vinovat pentru compromiterea presei din Baia Mare. Sunt foarte mulți redactori șefi și jurnalisti care, la timpul potrivit, făceau bancuri pe seama exagerărilor primarului, îi cultivau cu bună știiință exagerările, megalomania. O făceau pentru profit…Cătălin ar trebui să vorbească, să spună cîți bani a dat unor redactorii șefi cu titlul de mită. cătălin nu este singurul vinovat pentru ce i se întmptlă.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1