O noua decizie a Curtii de Apel Cluj in cazul Chereches. Afla despre ce este vorba

catalin cherechesMiercuri, 6 iulie, Curtea de Apel Cluj a respins contestatia formulata de Catalin Chereches la decizia din 23 iunie a Tribunalului Maramues privind revocarea masurii preventive.

“In baza disp. art. 205 Cpp, respinge ca fiind neintemeiata contestatia formulata de inculpatul C.C., detinut in Penitenciarul Gherla, impotriva incheierii penale nr. 57/CP/2016 din data 23 iunie 2016 a judecatorului de camera preliminara din cadrul Tribunalului Maramures.

Obliga inculpatul sa plateasca in favoarea statului suma de 200 lei cheltuieli judiciare. Definitiva. Pronuntata in sedinta camerei de consiliu din data de 06 iulie 2016”, se arata in decizia Curtii de Apel Cluj.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

 1. George

  Oare nu vedem (vedeti) ca toate contestatiile sint gesturi (drepturi) permise de lege infractorilor (invinuitilor) dar care nu sint relevante? Orice invinuit va da vina pe temperatura de afara, pe ora exacta, pe ceata, etc. pentru ca are dreptul. Justitia trebuie sa ia in seama toate cererile, ca altfel se incalca dreptul impricinatului si se neconsidera prezumtia de nevinovatie.
  Eu l-am prins cu rata-n gura,
  El se jura ca n- o fura.
  Justitiabilii nostri nu sint timpiti, chiar daca nu au voie sa fie sentimentali si trebuie sa mearga ca bobul pe pista de gheata.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1