O noua editie a Programului ”Litoralul pentru toti” incepe din 1 septembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O noua editie a Programului „Litoralul pentru toti”, prin care turistii beneficiaza de cazare la mare cu tarife intre 50 si 140 de lei/zi, se va derula in perioada 1 – 30 septembrie, informeaza Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), intr-un comunicat de presa transmis, vineri, AGERPRES.

„Acest program social este destinat turistilor care isi doresc o vacanta la malul marii la sfarsitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute in lunile iulie si august. Tarifele practicate in programul special „Litoralul pentru toti” sunt mai mici cu pana la 70% fata de cele din varf de sezon”, precizeaza sursa citata.

Conform FPTR, pana in prezent, s-au inscris in cea de-a 36-editie a Programului 49 hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie 3.675 de locuri in fiecare dintre cele patru serii.

„Aceste locuri vor fi vandute prin agentiile de turism partenere si revanzatorii lor sau direct de catre hotel. Astfel, peste 14.000 de locuri sunt pregatite pentru turistii care doresc sa beneficieze de vacante cu tarife reduse. Pentru a veni in sprijinul turistilor, multe hoteluri intrate in program mentin aceleasi tarife nemodificate de sapte ani, desi costurile utilitatilor au suferit in toata aceasta perioada majorari de peste 60%, iar in unele cazuri, chiar s-au dublat”, sustin reprezentantii patronatele din turism.

Si in cadrul editiei din aceasta toamna „Litoralul pentru toti”, sejururile pot fi achitate si cu vouchere de vacanta.

FPTR este singura organizatie reprezentativa la nivel de sector de activitate din turism, reprezentand angajatori a peste 33.000 de salariati, membrii entitatii avand o cifra de afaceri cumulata de peste 5 miliarde de euro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2