O noua editie: Evenimentul „Top Firme Maramuresene”, la Camera de Comert si Industrie Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In aceasta toamna, Camera de Comert si Industrie Maramures organizeaza evenimentul „Top Firme Maramuresene”, dedicat firmelor care prin rezultatele lor reusesc, de la un an la altul, sa aduca plus-valoare economiei judetului.

Evenimentul se va desfasura in data de 26 octombrie si are drept scop recunoasterea, promovarea si evidentierea firmelor ale caror rezultate contribuie la crearea de locuri de munca, la dezvoltarea durabila a judetului si la imbunatatirea calitatii vietii maramuresenilor.

„Aprecierea si prestigiul de care se bucura acesta competitie este confirmata de aniversarea in acest an a unui sfert de veac de la organizarea primei editii. Evaluarea nivelului de performanta al firmelor din top se realizeaza in baza unei metodologii unitare la nivel national, elaborata de Camerele de Comert si Industrie din Romania pe baza analizei rezultatelor economico-financiare anuale obtinute si raportate de firme.

Pe langa indicatorii clasici analizati – cifra de afaceri, profit din exploatare, numar de angajati –, au fost luate in considerare eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta capitalului angajat, iar structura clasamentului a fost realizata pe domenii, grupe de activitate si clase de marimi a intreprinderilor”, a spus Florentin Nicolae Tus, presedintele CCI Maramures.

Festivitatile celei de-a XXV-a editii a Topului Firmelor din Judetul MARAMURES, vor avea loc  vineri, 26 octombrie 2018, dupa urmatorul program:

1045 – primirea invitatilor

1100 – decernarea premiilor

Locatie: Centrul de Instruire si Marketing al CCI Maramures – Sala Mare (Baia Mare, Aleea Expozitiei nr. 5)

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2