O nouă hotărâre luată de Consiliul Local Baia Mare în privința creditului de 130 milioane lei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În ședința ordinară din 19 octombrie, Consiliul Local Baia Mare a aprobat un proiect de hotărâre privind necesitatea încheierii contractului de credit de investiţii în sumă de 130.000.000 lei și a acordului de garantare încheiate între Banca Comerciala Română SA şi Municipiul Baia Mare.

Mai exact, este vorba despre acel credit aprobat în luna iunie care va fi folosit pentru prefinanțarea și cofinanțarea proiectelor pe fonduri europene.

”Aprobarea încheierii contractului de credit de investiţii în sumă de 130.000.000 lei pentru prefinanțarea si cofinanțarea proiectelor de investiții, astfel cum acestea sunt prevăzute în HCL nr. 179/2020 privind contractarea unui împrumut intern în valoare de 130 milioane lei pentru asigurarea prefinanțării și/sau cofinanțării proiectelor care beneficiază de fonduri externe nerambursabile, conform Anexei nr. 1”, se precizează la art. 1 al proiectului de hotărâre.

De asemenea, la art. 2 se menționează următoarele: ”Aprobarea încheierii acordului de garantare prin care se constituie o ipoteca mobiliara asupra veniturilor proprii ale Municipiului Baia Mare, cu exceptia celor interzise de lege, conform Anexei nr. 2”.

Vlad HERMAN

Consiliul Local Baia Mare a aprobat contractarea unui împrumut în valoare de 130 milioane lei

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *