O noua rampa de gunoi, in apropierea orasului Baia Mare. Autoritatile ridica din umeri

Reclame home 1
Reclame home 1

gunoaie (2)O noua rampa de gunoi a aparut in apropierea orasului Baia Mare. Mai exact la marginea soselei care duce spre Satu Nou de Sus. Pe langa faptul ca zona este un sit poluat istoric, deseurile menajere sunt la ordinea zilei. Imaginile trimise pe adresa redactiei de catre un cititor vorbesc de la sine. Terenul este proprietatea orasului Baia Sprie, autoritatile locale aratandu-se neputincioase in fata problemei.

”Este un sit poluat industrial. Este imposibil de rezolvat pe banii Primariei la ora actuala. Speram ca pe fonduri europene sa existe si varianta in care aceste situri poluate industrial sa poata fi bagate intr-un program”, a declarat Dorin Pasca, primarul orasului Baia Sprie.

Edilul orasului Baia Sprie a tinut sa puncteze faptul ca deocamdata nu a fost aprobata nicio investitie in zona respectiva. Desi a incercat de mai multe ori sa rezolve aceasta problema, se pare ca pentru Consiliul Local Baia Sprie noua rampa de gunoi nu reprezinta o prioritate.

”Am incercat si in perioada 2007 – 2013, numai ca la momentul acela nu eram noi proprietarii terenului, era al Reminului. Halda respectiva este greu de controlat. Noi am mai facut acolo actiuni. Nu suntem singurii in aceasta situatie, si pe zona Baii Mari se depoziteaza tot felul de gunoaie”, a mai adaugat Dorin Pasca.

Probabil, cea mai simpla solutie ar fi o amenda data de institutiile de mediu. In acest fel, zona ar deveni o prioritate si pentru consilierii baisprieni.

ZiarMM

gunoaie (3)

gunoaie (1)

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai domn primar dorin, despre o groapa de gunoi a orasului baia sprie se vorbeste de pe vremea cind era bunica fata mare, pe bune. bag mina-n foc ca si dupa mandatul tau – oricite ar fi ele – tot la fel o sa se vorbeasca.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole