O noua sedinta a Comisiei Judetene de Fond Funciar: Peste 400 de dosare, pe ordinea de zi

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

fond_funciar (1)Comisia Judeteana de Fond Funciar, intrunita in sedinta marti, 26 iulie, la Palatul Administrativ din Baia Mare, a avut pe ordinea de zi analizarea a 406 dosare, avand ca obiect validarea a 268 terenuri agricole si a 138 terenuri cu vegetatie forestiera. Intalnirea a fost condusa de prefectul Sebastian Mihai Luput, presedintele comisiei.

In ceea ce priveste terenurile agricole, a fost amanata decizia in privinta unei pozitii – un teren situat in raza unitatii administrativ-teritoriale Sacalaseni, din cauza ca in acest caz nu exista rezerva de teren pentru validarea amplasamentului.

Composesoratul Nobil Giulesti si Asociatia Composesoratul Nobil Izvoare-Magura Giulesti au solicitat aceeasi suprafata de teren (722 ha), situata pe raza UAT Giulesti, teren care a apartinut vechiului composesorat. Suprafata respectiva se afla inventariata in domeniul public al comunei Giulesti si reprezinta pasune comunala care este concesionata crescatorilor de animale. S-a amanat emiterea unei hotarari pentru a se prezenta documentatia tehnica. Aceeasi situatie s-a inregistrat si in cazul unui teren de 10 ha situat pe raza UAT Ocna Șugatag.

La Ulmeni, Comisia Locala de Fond Funciar a cerut modificarea amplasamentului din 121 de titluri de proprietate, in sensul revenirii pe vechiul amplasament, insa, in lipsa unei documentatii complete, s-a votat amanarea deciziei.

In a doua parte a sedintei, Comisia Judeteana de Fond Funciar a votat modificarea inventarelor terenurilor retrocedabile intocmite in temeiul Legii nr. 165/2013 la unitatile administrativ-teritoriale Somcuta Mare, Cernesti, Dumbravita si Sarasau.

Institutia Prefectului – Judetul Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2