UPDATE – O noua sedinta extraordinara la Consiliul Local Baia Mare. Vezi ordinea de zi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: In afara de proiectele de patrimoniu, care au fost retrase din cauza neindeplinirii cvorumului, celelalte proiecte au fost aprobate.

Marti, 16 octombrie, incepand cu ora 14.00, consilierii locali baimareni se intalnesc intr-o noua sedinta extraordinara, aceasta urmand sa aiba pe ordinea de zi cinci proiecte de hotarare si un punct la „Diverse”.

Vezi mai jos proiectele care vor fi supuse votului:

1.Proiect de hotarare in vederea aprobarii Regulamentului privind finantarea activitatilor si proiectelor sportive derulate in cadrul programelor sportive “Promovarea sportului de performanta” si „Sportul pentru toti”

2.Proiect de hotarare privind aprobarea repartitiilor locuintelor sociale disponibile propuse de catre Comisia de Locuinte in sedinta din data de 18.09.2018

3.Proiect de hotarare privind transformarea unor posturi vacante

4.Proiect de hotarare privind aprobarea inlocuirii d-nei Botis Retta-Roxana, Director General Directia Generala Administratie Publica, ca membru in comisia de selectie pentru membrii Consiliului de Administratie al S.C. Baia Mare Creativ S.R.L.

5.Proiect de hotarare privind neexercitarea de catre Municipiul Baia Mare a dreptului de preemtiune pentru imobilul situat in Baia Mare, Piata Libertatii nr.8 , in suprafata construita de 418,000 mp si terenul aferent in suprafata de 482,00 mp , inscris in CF 116919 Baia Mare, nr.cadastral 116919 ,cod LMI 2015 :MM-II-m-B-04453

DIVERSE:

1.Raport de expertiza contabila judiciara.

Vezi AICI detaliile fiecarui proiect:

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2