O noua zi, alte amenzi: Sanctiuni de 10.000 lei aplicate de politistii rutieri maramureseni

PNL

Preocupati de siguranta participantilor la traficul rutier, fie soferi, pasageri, pietoni, politistii organizeaza zilnic activitati pentru depistarea celor care pun in pericol siguranta pe drumurile publice.

Joi, intre intre orele 07.00-15.00, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au oprit pentru verificari mai multe autoturisme conduse pe raza de competenta.

Pentru neregulile pe care le-au constatat au aplicat 30 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Pentru efectuarea unor depasiri neregulamentare au fost retinute patru permise de conducere si de asemenea, au fost retrase trei certificate de inmatriculare si tot atatea seturi de placute cu numere de inmatriculare.

In cadrul aceleiasi actiuni politistii au depistat un barbat de 62 de ani, din Baia Sprie, care conducea un autovehicul pe raza localitatii Mara, chiar daca avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele lui a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile.

Si politistii din Sighetu Marmatiei au organizat ieri o actiune, pentru depistarea biciclistilor care nu respecta regulile de circulatie. In cadrul activitatilor desfasurate pe strazile din municipiu au fost aplicate 35 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 6.000 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1