O pasagera a Air Canada a adormit si s-a trezit abandonata la bordul unui avion

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O femeie care a adormit la bordul unui avion al companiei Air Canada s-a trezit singura in aparatul de zbor aflat la sol si cu luminile stinse, aparent uitata in avion de echipaj, relateaza luni AFP, titrat de Agerpres.

Intr-un mesaj distribuit de o prietena pe pagina de Facebook a Air Canada, Tiffani Adams povesteste ca se afla intr-un avion care efectua o cursa Quebec-Toronto cand a adormit, la scurt timp dupa decolare, pe unul dintre randurile goale ale aparatului. Ea s-a trezit in “intuneric total” dupa aterizare, avionul fiind remorcat in afara Aeroportului International Pearson din Toronto imediat dupa ce toti pasagerii si membrii echipajului au debarcat.

“Mi-am spus, ‘am un cosmar’ (pentru ca) serios cum se poate intampla acest lucru”, a spus ea.

Tanara a reusit sa ia legatura cu un prieten pe telefonul sau mobil, inainte sa ramana fara baterie.

“Am incercat sa ma concentrez asupra respiratiei si sa-mi controlez atacul de panica, in timp ce incercam sa-mi incarc telefonul conectandu-l la toate prizele USB pe care le-am gasit”, a povestit ea. Fara succes: curentul electric fusese intrerupt.

Tanara femeie a gasit in cele din urma o lanterna in cabina de pilotaj si a reusit sa deschida una dintre usile avionului, insa 15 metri o separau de sol. Tiffani a putut in cele din urma sa atraga atentia unui sofer de pe o masina care transporta bagaje, cu ajutorul lanternei.

“A fost socat, m-a intrebat cum au reusit sa ma lase in avion”, a povestit ea. “Imi pun si eu aceeasi intrebare”, a afirmat femeia.

Air Canada si-a cerut scuze pentru incidentul produs la inceputul lunii iunie, a adaugat Adams, precizand ca nu a mai reusit sa adoarma de atunci din cauza socului. Compania a declarat pentru canalul CTV News ca investigheaza incidentul, insa a refuzat sa furnizeze alte detalii.

Foto: CTV News

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2