O recompensa de 30.000 de euro, oferita pentru o servieta pierduta in Berlin

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Proprietarii unei serviete pierdute in Berlin, fabricata de un renumit producator italian, au cumparat o pagina intreaga de publicitate pentru a publica un anunt intr-un cotidian german, vineri, in care au promis o recompensa de 30.000 de euro pentru recuperarea obiectului, informeaza DPA, transmite AGERPRES.

Acel anunt anonim, publicat in cotidianul Bild, afirma ca proprietarii doresc sa recupereze o servieta Brioni, de culoare gri, “inclusiv continutul complet al acesteia”.

Anuntul nu mentioneaza ceea ce se afla in acea servieta, care a fost pierduta la ora pranzului intr-un restaurant din principala gara feroviara din Berlin, pe 4 noiembrie. Proprietarii servietei pot fi contactati prin intermediul unei adrese de e-mail.

O pagina integrala de publicitate in editia berlineza a cotidianului Bild costa 23.866 de euro, a precizat publicatia germana.

Politia din Berlin a spus ca a fost intr-adevar contactata in legatura cu furtul unei serviete din principala gara feroviara din capitala Germaniei pe data de 4 noiembrie, insa nu a confirmat daca obiectul este acelasi cu cel la care face referire anuntul publicitar publicat in cotidianul Bild.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *