O saptamana plina de spectacole la Teatrul Municipal Baia Mare. Vezi aici, care e programul pregatit pentru perioada 25-31 octombrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pentru perioada 25-31 octombrie, angajatii Teatrului Municipal Baia Mare au pregatit mai multe spectacole. Astfel, baimarenii sunt invitati sa participe la piesele pe care isi doresc sa le vada. Mai jos aveti programul integral, transmis de Alina Diciuc, PR-ul Teatru Municipal Baia Mare.

Vineri, 25 octombrie, de la ora 19.00, baimarenii sunt invitati la spectacolul ”Migraaanti!!!” de Matei Visniec, in regia lui Radu Dinulescu. Spectacolul se joaca cu publicul pe scena. Durata 105 minute si are pauza.

Ana Liliana Ilea, despre piesa: ”Traficanti cu sange rece, victime, conditii inumane de viata, toate sunt reflectate intr-o lumina taioasa. Oroarea de razboi deschide cale migratiei spre o democratie, care schioapata atunci cand vine vorba despre libertati, drepturi si nevoi.”

Sambata, 26 octombrie, de la ora 11.00, copiii, parintii si bunicii sunt asteptati la Teatrul de Papusi la piesa “Ispravile lui Pacala”, o poveste vesela, animata si muzicala, plina de pilde si invataturi spuse cu haz de scriitorul Petre Dulfu. Durata este de 60 de minute.

Sambata, 26 octombrie, de la ora 19.00, va avea loc spectacolul ”Rinocerii” de Eugène Ionesco, in regia Iulian Bulancea, scenografia fiind semnata de Mihai Valu. Spectacolul se joaca cu publicul in sala, durata fiind de 80 minute, fara pauza.

Iulian Bulancea, despre piesa: ”Rinocerii, probabil cea mai autobiografica piesa a lui Eugène Ionesco, vorbeste despre dezumanizarea si bestializarea societatii prin intermediul indoctrinarii si fanatismul doctrinar. Daca initial, rinocerita reprezenta adeziunea la doctrina nazista, semnificatia acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolata catre toate formele de fanatism si indoctrinare politica sau sociala.”

Duminica, 27 octombrie, de la ora 19.00, pe scena salii mari a Teatrului Municipal Baia Mare, vom avea invitati de exceptie in spectacolul REMAKE MUSIC SHOW: Grupul Ad Libitum Voices si trupa REMAKERS. Baimarenii sunt invitati la un spectacol – concert, o seara cu povesti, muzica buna si dans! Spectacolul se joaca cu publicul in sala, iar durata este de 80 minute, fara pauza.

Joi, 31 octombrie, de la ora 19.00, pe scena salii mari a Teatrului Municipal Baia Mare, continuam povestea spectacolului REMAKE MUSIC SHOW cu minunatii Nora Denes si trupa REMAKERS. Durata este de 80 de minute, fara pauza.

Pretul biletelor la spectacolele teatrului sunt urmatoarele: 5 lei la sectia Papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista. Informatii si rezervari se pot face la numerele de telefon: 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi).

Programul rezervarilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sambata: 12.00 – 13.00

Program casierie:
Marti – Sambata: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00
Duminica: 18.00 – 19.00
Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervarile se ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. In ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari.

Informatii si foto: Teatrul Municipal Baia Mare
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *