O strada din Baia Mare se inchide pentru doua ore – Afla de ce

Reclame home 1
Reclame home 1

Administratia Publica Locala a Municipiului Baia Mare, prin operatorul de salubritate SC DRUSAL SA, va desfasura in data de 10 mai o ampla actiune de salubrizare pe strada Culturii (portiunea dintre Bd. Bucuresti si str. Progresului), intre orele 08:00 – 10:00, anunta baiamare.ro.

In perioada efectuarii operatiunilor de salubrizare in zona, circulatia va fi inchisa.

Pentru eficientizarea activitatilor care vor fi efectuate, cetatenii sunt rugati sa nu parcheze autovehiculele pe carosabil sau pe trotuare in zona, ziua si intervalul orar prezentat mai sus.

ZiarMM.ro

Foto: baiamare.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. the baimarean

   ce pot sa zic ,sunt emotionat pana la lacrimi.probabil articolul a fost scris de o pionera sub atenta indrumare a lui cato cenzorul:)). ce mai ,nu putem decat sa-l iubim pe cel care ne injura ,jigneste ameninta in public si ne baga in datorii sa construiasca socialismul in urbe.ce se mai aude de cele 5000 de locuri de munca?proiectele pe fonduri europene sunt datorate fostei administratii.cate fonduri europene a adus administratia cereches?baimarenii ar trebui sa fie ingrijorati daca cereches face pe generosul pe bani din bugetul local sau de la stat adica pe banii lor .din pacate o sa ne doara dupa ce baiatul se ridica de la masa (sau il salta altii:))

   Reply
  2. STEKO

   cum spune,,the baimarean”m-am emotionat si eu,nu mai pot de fericire,din milioanele luate pe datorie a cumparat cele mai csumpe autobuze si troleibuze din lume,a plantat panselute la 100E bucata,a pus trei leagane si patru topogane,a terminat de zugravit doua centre pentru batrini,a mai dat ceva ceai si covrigi de Paste(de parca saracii ar fi saraci doar de sarbatori),a investit in ,,handbaliste”(de ce nu investeste ceva si in,,EXTREM”,ar fi o pepiniera de viitor mai ieftina decit cumpararea de jucatoare),esti tare mai Ioane,dar adevarul ca noi,,prietenii”cetateanului,,K”avem ochi sa vedem nu doar suprafata frumos ,,glazurata”ci si adincurile mai,,puturoase”si crede-ma,ceva pute in…Baia Mare,si inca urit de tot…

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole