O strada din Baia Mare se va numi 1 Decembrie 1918″

PNL

O artera principala de circulatie din orase si municipii se va numi “1 Decembrie 1918”, au decis senatorii, ei adoptand initiativa legislativa in acest sens propusa de deputatul PSD de Harghita, Mircea Dusa, ministrul Apararii.

Propunerea legislativa pentru completarea Legii 10/1990 privind proclamarea Zilei Nationale a Romaniei a primit raport favorabil din partea Comisiei pentru administratie publica.

Potrivit proiectului, in Bucuresti si in municipiile resedinta de judet, se vor organiza in aceasta zi ceremonii de sarbatorire, iar, la solicitarea autoritatilor publice locale, pot fi desfasurate ceremonii militare.

In proiect se arata ca Ziua Nationala a Romaniei va fi marcata de autoritatile centrale si locale si celelalte institutii ale statului prin organizarea unor programe si manifestari cultural-educative cu caracter evocator si stiintific, precum si ceremonii militare specifice organizate de catre Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si celelalte institutii din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. lupul dacic

    O idee foarte buna, felicitari pt initiativa, chiar daca vine de la un parlamentar PSD! hai sa vad acum cine ma contrazice!… 😀

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1