O tanara care a fost rapita la scurt timp dupa nasterea sa, gasita nevatamata dupa 18 ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O tanara americana care a fost rapita la scurt timp dupa nasterea sa a fost gasita nevatamata dupa 18 ani. Ea a crescut la Walterboro in Carolina de Sud alaturi de cea care credea ca este mama sa, dar care era, in realitate, rapitoarea sa, au anuntat vineri autoritatile, relateaza AFP si Reuters, informeaza AGERPRES.

Aceasta poveste incredibila este relatata pe larg de mass media din Statele Unite. Kamiyah Mobley a fost rapita dintr-un spital din statul Florida in 1998 si disparitia ei a retinut atentia presei de la acea vreme.

”Am primit noaptea trecuta confirmarea ca tanara este in realitate Kamiyah Mobley”, a declarat presei Mike Williams, seriful din Jacksonville, care le-a dat vestea parintilor biologici ai fetei.
Acestia au fost informati cu privire la rezultatele testelor ADN vineri dimineata si sunt „coplesiti de emotie”, a adaugat seriful, refuzand sa faca publica identitatea actuala a fetei.

Gloria Williams, 51 de ani, a fost inculpata de rapire si incalcarea custodiei copilului si risca inchisoarea pe viata.
Cazul a inceput la 10 iulie 1998, cand o femeie care s-a prezentat ca asistenta medicala a abordat-o pe tanara mama intr-un spital din Jacksonville si a disparut cu copilul acesteia la numai opt ore dupa nastere.

Potrivit lui Williams, anchetatorii au urmat mai mult de 2.500 de piste si in cele din urma au gasit o tanara fata de 18 ani nascuta in aceeasi zi ca si Kamiyah Mobley, dar traind sub un alt nume.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2