O tanara de doar 21 de ani si-a gasit sfarsitul in urma unui joc sexual online. S-a sufocat sub privirile barbatului care a platit-o pentru a-i indeplini o fantezie periculoasa

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

O tanara de 21 de ani din Marea Britanie a fost gasita moarta in casa, dupa ce a incercat, la insistentele unui barbat care o urmarea prin intermediul unei camere de filmat, un joc sexual „degradant”, relateaza Mediafax.

Hope Barden din orasul Burton-upon-Trent a inceput sa faca videochat pentru a castiga mai multi bani. In acelasi timp, aceasta lucra ca asistent social si avea grija de persoane cu dizabilitati, scrie The Sun.

Tragedia s-a intamplat dupa ce iubitul ei online, Jerome Dangar, 45 de ani, a convins-o sa incerce ceva periculos, acest lucru ducand la moartea tinerei. In timpul jocului sexual, fata s-a sufocat si a murit. Totul a avut loc sub privirile clientului, care nu a anuntat politia.

Hope a fost gasita de colega de apartament, iar anchetatorii au reusit sa afle cine era clientul si l-au arestat. Politistii au gasit in casa barbatului imagini pornografice cu fata si filmari „imposibil de descris”. Din primele informatii reiese ca acesta obisnuia sa ii ceara tinerei tot felul de jocuri sexuale periculoase. Barbatul s-a spanzurat in timp ce se era in arest si isi astepta sentinta. Detectivul care s-a ocupat de cazul lui Hope a transmis ca modul in care a murit tanara ar trebui sa transmita un mesaj puternic celor care participa la astfel de jocuri erotice periculoase.

Foto: BBC

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2