O tanara din Budesti care si-a agresat matusa a ajuns in vizorul politistilor. Batrana a fost internata la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Politistii au intocmit trei dosare penale pentru violenta in familie. Incidentele s-au petrecut la Budesti, Arinis si Ruscova.

In urma unui apel la 112, dat marti seara, in jurul orei 22.00, politistii au intervenit la o locuinta din Budesti unde se iscase un scandal in familie, intre o femeie si nepoata acesteia.

Florina Metes, purtator de cuvant Politia Maramures: ”La locul faptei, politistii au identificat o batrana de 89 de ani, care prezenta leziuni. Primele verificari au relevat ca victima a fost agresata de catre o tanara de 19 ani, care locuieste in acelasi imobil. Luandu-se in considerare riscul iminent, victima a fost informata despre posibilitatea emiterii unui ordin de protectie, insa a refuzat.”

Femeia ranita, matusa a fetei, a fost transportata la spitalul din Sighetu Marmatiei, unde a ramas internata pentru ingrijiri medicale.

Agresiuni la Arinis si Ruscova

Si la Arinis politistii din Farcasa au fost sesizati despre faptul ca o femeie a fost agresata. La fata locului s-a stabilit ca victima, de 46 de ani, a fost lovita de catre concubinul sau, aflat in stare de ebrietate, in urma unor discutii contradictorii. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protectie.

O alta sesizare a venit din localitatea Ruscova unde o tanara, in varsta de 28 de ani, a fost agresata de sot. Si in acest caz s-a stabilit ca agresiunea s-a iscat pe fondul consumului de alcool si in urma unor discutii in contradictoriu.

Florina Metes, purtator de cuvant Politia Maramures: ”In toate cazurile politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2