O tanara din Cavnic a ajuns la spital dupa ce s-a accidentat la schi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

salvamont-partie-accident-schiDuminica, 24 ianuarie, la orele 15.30, in timp ce executau serviciul de patrulare in zona partiei  de schi „Icoana” din localitatea Cavnic, un membru al echipajului Salvamont a solicitat telefonic jandarmii montani din cadrul Postului Montan Cavnic pentru a acorda sprijin in transportarea  unei persoane de sex feminin ce s-a accidentat pe partia de schi.

„Persoana in cauza acuza dureri insuportabile la membrul inferior stang, in zona tibiei. Dupa acordarea primului ajutor medical efectuat prin imobilizarea membrului cu atele, aceasta a fost transportata cu achia la baza partiei dupa care intr-un punct de prim ajutor medical.

Ulterior, tanara accidentata, in varsta de 28 ani din Cavnic a fost preluata de un echipaj SMURD si transportata la Spitalul Judetean „dr. Constantin Opris” din Baia Mare, pentru investigatii de specialitate.

Persoana in cauza se afla la altitudinea de aproximativ 980 metri, pe latura N-V a versantului, pe partia de schi, temperatura aproximativa -8 grade Celsius”, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2