O tanara din Cluj-Napoca s-a accidentat in zona Cascadei Cailor

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

In ziua de sambata, 9 iunie, in jurul orelor 12:50, militarii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Borsa, in timp ce se aflau impreuna cu membrii Serviciului Salvamont in zona Cascada Cailor de langa orasul Borsa, au fost sesizati de catre un turist cu privire la faptul ca o persoana a cazut si s-a lovit la un picior.

In acel moment  jandarmii si salvamontistii s-au deplasat spre zona indicata de turist, zona in care au identificat o persoana de sex feminin, cu varsta de 20 de ani din Cluj-Napoca, care sustinea ca din cauza terenului accidentat s-a lovit si acuza dureri la glezna piciorului stang.

Jandarmii impreuna cu membrii Serviciului Salvamont au acordat primul ajutor si au solicitat prin SNUAU 112 interventia ambulantei, dupa care au transportat persoana pana la statia teleferic, zona unde ambulanta avea acces, se arata intr-un comunicat de presa.

Persoana accidentata a fost predata echipajului S.M.U.R.D., in vederea deplasarii la  Spitalul Borsa, pentru investigatii de specialitate.

Jandarmii montani maramureseni recomanda ca in cazul in care sunteti victima unui accident sau martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala sau fapte de natura sa tulbure linistea publica, sa solicitati sprijin prin sistemul unic de urgenta ‘112’ sau sa va adresati direct echipajelor de jandarmi montani prezente in zona.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1