O tornada violenta a facut trei victime in Missouri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata din cauza unei tornade violente care a traversat statul american Missouri (centrul SUA), au declarat joi autoritatile locale, citate de AFP si Xinhua, titrate de Agerpres.

O alerta meteorologica a fost emisa pentru locuitorii din Jefferson City, capitala statului Missouri, unde au fost raportate daune semnificative – Departamentul de securitate publica din Missouri publicand pe Twitter imagini cu linii electrice prabusite si copaci dezradacinati. Trei persoane si-au pierdut viata in Golden City, la circa 270 de kilometri sud-vest de Jefferson City si „alte cateva” au fost ranite in orasul vecin, Carl Junction, a precizat acelasi Departament.

„Tornada violenta confirmata, adapostiti-va acum!”, au scris pe Twitter serviciile meteorologice.

Ploi puternice, insotite de grindina, vanturi si fulgere au lovit Missouri, dar si statele vecine Oklahoma si Kansas. Circa 3.500 de persoane au ramas fara curent in urma conditiilor meteo nefavorabile. Avertismentele de tornada ramasesera in vigoare joi, in apropiere de St. Louis, in estul Missouri.

In Oklahoma, primarul din Tulsa, G. T. Bynum a declarat ca locuitorii din zonele din apropierea unui baraj de pe lacul Keystone au fost incurajati sa-si evacueze casele din cauza riscului de inundatii.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole