O vietnameza a nascut un bebelus de peste 7 kg

PNL

O vietnameza a avut socul vietii ei atunci cand a aflat ca pruncul pe care tocmai il adusese pe lume avea o greutate de 7,1 kg, relateaza AFP, informeaza AGERPRES.

“Cand medicul mi-a spus ca copilul meu cantareste 7,1 kg, nu ne-a venit sa credem”, a povestit pentru AFP Tran Van Quan, tatal bebelusului nascut prin cezariana sambata, in provincia nordica Vinh Phuc.

Situatia a fost cu atat mai suprinzatoare cu cat, inainte de nastere, medicii i-au spus mamei lui, Nguyen Kim Lien, ca bebelusul va cantari in jur de 5 kg.

Socul a venit atunci cand nou-nascutul a fost cantarit in camera mamei lui. “Cantarea 7,2 kg cu cateva haine pe el, putin mai mult decat avea greutatea atunci cand mama lui l-a adus pe lume”, a povestit Tran Van Quan, care spune ca mama si copilul se simt bine.

Personalul spitalului a confirmat pentru AFP greutatea micutului Tran Tien Quoc, dar a refuzat sa faca alte comentarii.

Ultimul bebelus care a facut prima pagina a ziarelor din Vietnam din cauza greutatii sale neobisnuit de mari este o fetita nascuta in 2008, care cantarea aproape 7 kilograme.

Insa recordul mondial, certificat oficial de Cartea recordurilor Guinness, dateaza din 1955: o italianca din Aversa, in apropiere de Napoli, a dat nastere unui baietel de 10,2 kg.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1