OARE DIN CAUZA BANILOR? – Gomes Barbosa pleacă de la Minaur

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Conducerea clubului Minaur a anunțat azi, 1 ianuarie, primele plecări de la echipă din acest an. Oficialii clubului Minaur spun că au stabilit de comun acord întreruperea contractului pe cale amiabilă cu jucătoarea Elaine Gomes Barbosa.
„Clubul Minaur ține să-i mulțumească pe această cale pentru aportul său la rezultatele echipei și-i dorește mult succes în continuare în activitatea sportivă!”, anunță CS Minaur. Gomes a evoluat pentru CS Minaur pe postul de pivot, la fel și în echipa națională de handbal feminin a Braziliei. Elaine Gomes și-a trecut în palmares titlul de campioană mondială în anul 2013 cu naționala Braziliei, pentru ca în 2015 să obțină medalia de aur la Jocurile Pan Americane. În sezonul 2016-2017, pentru câteva luni, Elaine Gomes a fost componentă a echipei HCM Râmnicu Vâlcea. Gomes a evoluat în sezonul 2019-2020 pentru Corona Brașov.
Suporterii băimăreni pun aceste plecări de la echipă pe lipsa banilor de la club, mai exact probleme financiare care au existat la echipă, salarii neplătite de câteva luni etc. Însă dincolo de aceste plecări, suporterii așteaptă să vadă cine vine la echipă. Am încercat la finele anului trecut să vorbim cu Liviu Bala despre problemele financiare de la echipa feminină de handbal, dar nu a mai răspuns la telefon. Să ne spună oficial dacă salariile s-au plătit și dacă sunt și alte probleme la echipă.
FOTO csminaur.ro
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2