Obiectiv atins. Statiunea Turistica Borsa este plina de turisti din toate colturile lumii (FOTO)

home camp2
home camp2
home camp2

Dupa o promovare turistica continua timp de 3 ani, Borsa a redevenit o atractie turistica atat la nivel national, cat si la nivel interntional.

Totul a inceput in toamna anului 2013 cu particparea Primariei Orasului Borsa la targurile de turism din Polonia, Cehia si Slovacia. Apoi s-a continuat cu Info Trip-ul din Borsa din octombrie 2014. In 2015, alaturi de Agentia de Turism Nord Travel din Borsa s-a prezentat oferta turistica a statiunii la Targurile de Turism din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi si Baia Mare.

In 2016, la invitatia Consiliului Judetean Maramures, administratia locala a prezentat traditiile si obiceiurile din Borsa la Evenimentul Craciun in Maramures.

In 2017, la invitatia Consiliului Judetean Maramures si a Ministerului Turismului din Romania,reprezentantii localitatatii au fost prezenti cu oferta turistica a Borsei la Targul de Turism din Viena.

Toate acestea, plus faptul ca din 2015 Borsa are si un Centru National de Informare Turistica, au dus la o promovare turistica agresiva care a culminat in aceasta minivacanta de Rusalii cu “cotropirea” Borsei de catre turisti din toate colturile Romaniei.

…Si nu doar din Romania, ci din toate colturile lumii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

  1. mmm

    pacat ca incompetentii care ne conduc, Zetea si ceata lui de h…., nu fac nimic pentru infrastructura acestui judet … am avea mult mai multi turisti daca am avea infrastructura si daca am avea un mecanism care sa se ocupe de tot ceea ce inseamna atractii turistice in judet … vorba unui Norvegian pe care l-am gasit ratacind prin Centrul Vechi intr-o dupamasa … “am aflat mai multe informatii despre turism de la oameni, decat de la centrele de informare :(” …tist, nu ???

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *