Obsesiile o doboara. Chereches a votat IMPOTRIVA numirii singurului ministru din Maramures

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Atunci cand orgoliile personale si emotiile viscerale depasesc limitele normalitatii, cand micile frustrari ajung sa orbeasca ratiunea, iar obsesiile de o viata iti determina deciziile luate in calitate de reprezentant al comunitatii, nu iti meriti nici locul, si nici respectul celor care ti-au acordat increderea pentru a le implini asteptarile. A confunda prerogativele conferite de functia publica pe care vremelnic o ocupi cu parghii pentru a-ti satisface preocuparile chinuitoare pentru propria sanatate reprezinta un caz patologic social si trebuie tratat ca atare.

Este deplorabil ca demnitar de Maramures, dintr-o familie de parinti si copii invingatori, asa cum citim in presa de specialitate, cu pretentii de mare responsabilitate fata de oamenii acestor locuri, sa votezi IMPOTRIVA numirii in functia de ministru al Sanatatii a singurului reprezentant al judetului in Guvernul Tarii. E singurul om pe care Maramuresul il poate avea in echipa noului Executiv, iar tu vii si spui NU.

De ce? Pentru ca e o problema personala la mijloc. Dar pe cine intereseaza? Reprezinti nu doar PNL Maramures in Camera Deputatilor, ci interesele TUTUROR maramuresenilor in Parlament. Ca de aia te-au votat. Pentru ca au crezut in tine. Şi tu ce ai facut? Le-ai dat tuturor cu flit. Pentru ca nu doar de imaginea ta ti-ai batut joc (dar pentru asta nu plange nimeni), ci si de cea a sutelor de mii de oameni pentru care patriotismul local nu e o simpla virtute. E o parte a mandriei locale. Iar maramuresenii au asta in sange.

Gestul de luni al deputatului PNL Viorica Chereches, care in comisia de specialitate a Camerei a votat IMPOTRIVA numirii economistului Sorina Pinta in functia de ministru al Sanatatii, este o palma peste obrazul judetului. O lipsa totala de respect pentru valorile acestuia si oamenii din Maramures.

De cealalta parte, am vazut eleganta. Şi asta nu doar inaintea votului, cand Sorina Pintea a avut cuvinte de apreciere pentru realizarile Vioricai Chereches la Spitalul de Infectioase: „Pe langa Spitalul Judetean, unde am aplicat un model bun, in Baia Mare mai sunt doua spitale foarte bune. Iar daca in Baia Mare se poate, atunci se poate oriunde in tara. Unul dintre manageri este aici. Va salut, doamna director, doamna doctor, doamna deputat, acum”.

Am vazut eleganta si dupa, Pintea salutand-o pe Chereches, in semn de respect, chiar daca a votat impotriva numirii sale. Cam asta e diferenta dintre cele doua doamne ale Maramuresului si asta e lucrul pe care deputatul PNL trebuie sa il inteleaga: niciodata, dar niciodata, nu votezi impotriva intereselor familiei tale, chiar daca tu personal ai mai putin de castigat. Cu atat mai mult cu cat faci parte dintr-o familie de invingatori, asa cum pretinzi.

Ciprian DRAGOŞ

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

6 Comments

 1. M.C.

  Doamna deputat e mai mult interesata de soarta babelor,nu o sa o auzim niciodata sa planga de soarta miilor de tineri fara locuri de munca,fara perspective si speranta de viata,nici la nivel judetean dar nici in orasul pastorit de fiu.Noi fraierii,tot asteptam construirea Maretului Parc Industrial,cel mult trambitat de Catalin.Ce se mai aude de comisia infiintata pentru negocierile cu Grosi si Recea,doamna deputat.Iar orasul incet-incet redevine mizerabil,ca pe vremea lui Rob.Nimeni nu schimba garduletele distruse si copacei rupti in urma accidentelor de circulatie,ce sa mai avem curaj sa cerem si dezvoltare economica.

  Reply
  1. ccc

   e interesata de soarta celor ce aduc voturi micului ei “print” … nimic altceva … astia toata viata lor au trait pe banii statului, daca Kake nu mai e primar ce doamne o sa lucreze ca nu stie sa faca nimic, numais a capuseze banii statului … ma intrebam zilele trecute ca oare si ziarul asta a fost cumparat de familia kake, nu se mai scrie nimic de dezapezire – am avut 1 saptamana cu polei, nimeni nu a pus material antiderapant si nimeni nu a scris despre asta, mazilirea copacilor continua, ieri am fost nevoit sa-mi duc copiii pe sosea prin trafic ca idiotii aia s-au gandit ca la 8 si ceva sa blocheze trotuarele, nu mai scrie nimic legat de ce se intampla …

   Reply
 2. Danny

  Vina o au si liberalii din Maramures ,care au sustinut-o pe mamitica -scorpie pentru functia de deputat in Parlamentul tarii.Ce a facut aceasta femeie pentru liberalism?! A devenit liberala peste noapte si s-a afisat ,cu fiul sau pe toate cladirile din oras.Vorba lui Mircea Dinescu ,,aleasa poporului -mama infractorului”.Sub poleiala stralucitoare ,in care este invelita aceasta familie Chereches,de catre presa aservita,se ascunde multa mizerie umana,in detrimentul progresului si bunastarii din acest oras si judet.E trist ceea ce se intampla ,dar sa speram ca intrun viitor apropiat se va vota in cunostinta de cauza si politicienii acestei familii nu se mai vor regasi pe listele nici unei formatiuni politice,iar ca independenti ,dupa prestatia si caracterul lor nu mai au sanse.

  Reply
 3. andrusca

  apoi deh… doamna deputat Chereches cica e in “opozitie”, adica in PNL.. deci un pretext foarte bun de a da un vot negativ d-nei Pintea…:-)

  Reply
 4. ASB

  Tinerii au gandire individuala nu de turma precum batranii naivi spalati pe creier si asta nu o ajuta cu nimic pe vrajitoare.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2