Ocna Sugatag: Politistii au actionat pentru siguranta cetatenilor

La finalul saptamanii trecute, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au desfasurat mai multe activitati pentru siguranta cetatenilor.

Astfel, politistii au fost prezenti pe drumurile publice pentru depistarea soferilor care conduc in stare de ebrietate sau circula cu viteza excesiva, oprind pentru verificari 53 de autoturisme.

De asemenea, pentru combaterea contrabandei cu tutun si a comertului ilicit au fost efectuate controale la sediile mai multor societati comerciale de pe raza de competenta, iar pentru prevenirea taierilor, prelucrarii si comercializarii ilegale de material lemnos au fost efectuate verificari impreuna cu un reprezentant al Ocolului Silvic Mara.

Neregulile constatate au impus aplicarea a 11 sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru abateri de la prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. De asemenea a fost confiscata cantitatea de 1.5 mc material lemnos esenta fag transportat ilegal si 5.19 m.c. material lemnos esenta brad, despre care exista suspiciuni ca ar fi fost taiat ilegal. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea provenientei materialului lemnos, urmand ca in functie de cele constatate sa fie dispuse masuri legale, conform IPJ Maramures.

Si politistii din Somcuta Mare cerceteaza trei barbati din oras, prinsi in flagrant de un reprezentant al Ocolului Silvic Somcuta Mare in timp ce taiau fara drept arbori. Materialul lemnos a fost predat in intregime lucratorilor din cadrul Ocolului Silvic Somcuta Mare, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de taiere fara drept de arbori.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1