OCPI sistează activitatea de relații cu publicul și la Sighetu Marmației

Reclame home 1
Reclame home 1

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Maramureș (OCPI MM) va aplica o serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului CORONAVIRUS (COVID-19).

Astfel, în perioada 29 octombrie – 13 noiembrie, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Maramureș (OCPI MM) sistează activitatea de relații cu publicul în cadrul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sighetu Marmației. Cetățenii și partenerii OCPI pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru și carte funciară.

Sesizările, petițiile și memoriile se vor face prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică (www.ocpimm.ro, bcpi.sighetumarmatiei@ancpi.ro) sau poșta/curierat.

În perioada 29 octombrie 2020 – 13 noiembrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cereri de înscriere, recepție sau avizare, însoțite de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere, recepție sau avizare este solicitată.

”Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiunea <Urmărire cerere RGI>.

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de instituției prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Maramureș (www.ocpimm.ro) și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până  joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Numerele de telefon și adresa de e-mail  destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Maramureș sunt următoarele:

Telefon: (0262) 22 15 87, (0262) 22 10 07–OCPI Maramureș;

Fax: (0262) 22 22 30 –  OCPI Maramureș;

Telefon/Fax: 0262319125 – BCPI Sighetu Marmației;

Telefon/Fax: 0262353755 – BCPI  Vișeu de Sus;

Telefon/Fax: 0262337028  -BCPI  Dragomirești;

Telefon/Fax: 0262385309  -BCPI  Târgu Lăpuș;

E-mail:mm@ancpi.ro –   OCPI Maramureș.

Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații în egală măsură”, a declarat Mihaela Mureșan, purtătorul de cuvânt al OCPI Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole