Octavia Geamanu si Marian Ionescu s-au casatorit religios

PNL

Astazi, pentru Octavia Geamanu a fost o zi speciala. Cu cateva zile inainte sa implineasca 5 ani de la casatoria civila, Octavia si sotul ei, Marian Ionescu, si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu. Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Bucur Ciobanul din Bucuresti. Alaturi le-au fost prietenii, familia, dar si cea mai importanta persoana din viata lor: Andrei, fiul lor in varsta de 3 ani, relateaza observator.tv.

Pentru Octavia si Marian, ziua nuntii lor a fost “croita” dupa chipul si personalitatea lor: o zi de ianuarie nonconformista, cu vreme de primavara si soare stralucitor.

Imbracata cu o rochie simpla, dar sofisticata, Octavia a fost mireasa perfecta pentru Marian. A transmis un aer rock, delicatete si spontaneitate.

OCTAVIA GEAMANU: Florile sunt inspiratie de Pinterest si rochia, trebuie sa ii multumesc colegei mele Andreea Gherasim ca m-a ajutat sa o gasesc ieri. Ti-am spus ca nu am avut timp sa ma pregatesc!
Un cadou pe care si l-au oferit la aproape 5 ani de la casatoria civila, cununia religioasa a fost momentul pe care Octavia si Marian si-au dorit sa-l traiasca alaturi de prietenii dragi si de familie.

OCTAVIA GEAMANU: Slujba a fost exact cum ne imaginam, la 5 ani de la cununia civila ne-am dorit sa venim in fata lui Dumnezeu si sa ii multumim pentru bunatatea infinita si sa primim sfanta taina a cununiei.

DINU SARARU, nas: Ma bucur ca sunt alaturi de ei si le urez viata lunga. Actul de casatorie civil e important. Insa pe mine m-a impresionat aceasta dorinta a lor de a-si desavarsi unirea religioasa. Astas pentru ca intotdeauna, asupra familiei va fi Duhul Sfant!

Momentul a fost cu atat mai special cu cat alaturi de miri a fost si fiul lor, Andrei, minunea care a venit in viata lor in urma cu 3 ani.

Nasi le-au fost Dinu Sararu si Ticu Alexe. Cavaler de onoare a fost Cristi Enache, prietenul si colegul lui Marian, iar domnisoara de onoare sora Octaviei.

Le uram si noi Octaviei si lui Marian casa de piatra si multi ani fericiti impreuna!

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1