Ofera o sansa copiilor cu autism. Directioneaza 2% din impozitul pe venit

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

autism baia mare„Astazi,  pentru prima data,  mi-a zis Mama!” – Asa incep unele zile, cele mai reusite, cele in care se vede munca depusa de copii, de terapeuti, de parinti! La Asociatia Autism Baia Mare cazul fiecarui copil care trebuie recuperat este un obiectiv de indeplinit, scopul este ca fiecare copil integrat in programele de terapie sa aiba rezultate vizibile in progrese cognitive, de limbaj si comportamentale.

Ca in fiecare an, in perioada ianuarie-mai, Asociatia Autism Baia Mare desfasoara Campania 2% (strangere de fonduri din directionarea celor 2% din impozitul pe venit). Mai exact cei care realizeaza venituri salariale pot alege destinatia a 2% din impozitul pe venit, care in loc sa mearga catre bugetul de stat, merg direct catre cauza pe care doresc sa o sustina.

Asociatia Autism Baia Mare ofera servicii de terapie pentru 120 de copii cu tulburari de dezvoltare din judetele Maramures, Satu Mare si Salaj. Fondurile provenite din Campania 2% sunt in fiecare an o parte importanta din buget, permitand practic  asigurarea continuitatii terapiei pentru copii.

Cum ajut:

Descarc formularul

Completez formularul

Contactez Asociatia Autism – autismbaiamare@gmail.com, 0730557746.

Un copil care nu-si imbratiseaza parintii, care nu intelege ce se petrece in jurul lui, care pare rupt de realitate si care dupa cateva luni de terapii specifice devine afectuos, incepe sa vorbeasca si este interesat de ce se intampla in jurul lui sunt masura succesului.

Prioritatea numarul unu este recuperarea copiilor diagnosticati cu tulburari de dezvoltare.

Asociatia Autism Baia Mare

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Parinte

  Și noi de ce mai suntem taxați de aceasta Asociatie cu pana la 7.000 de RON pe LUNA pentru un copil?
  Nu se tem oare ca într-o zi cineva ii va lua la rost pentru escrocheria ascunsa după suferinta familiilor?

  Reply
 2. Asociatia Autism Baia Mare

  Asociația Autism Baia Mare este o asociație înființată de părinți, integră și transparentă (găsiți pe site rapoartele financiare anuale) și vă stăm la dispoziție pentru orice informație suplimentară la tel. 0742.993.067

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole