Ofertă de nerefuzat la Complexul Astronomic Baia Mare: Program extins până la ora 19.00. Vezi în ce zile

Reclame home 1
Reclame home 1

Complexul Astronomic Baia Mare a fost nevoit să suspende, să amâne sau să anuleze câteva acțiuni din agenda anului 2020, dar – în nici un caz – nu renunță la întâlnirea cu publicul său, în special turiștii sosiți în Maramureș din toată țara sau din străinătate.

Pentru a asigura o experiență confortabilă de vizitare, PLANETARIUL DIN BAIA MARE și-a extins programul cu publicul în zilele de MARȚI, MIERCURI și JOI, când spectacolele de planetariu sunt prezentate din oră în oră, prima intrare fiind la 9.00, iar ultima intrare la ora 18.00.

”Mulți vizitatori au sugerat, de-a lungul timpului, un program de vizitare mai accesibil, care să le permită accesul și după ora 16.00, la planetariu. Iar Complexul Astronomic Baia Mare a venit în întâmpinarea acestor solicitări și oferă un program de vară convenabil, atât pentru băimăreni, cât și pentru oaspeții sosiți în Maramureș.

Fiecare dintre noi poate fi erou la planetariu, purtând masca de protecție în timpul călătoriei imersive până la marginea Universului. Portalul cosmic băimărean este dotat cu covor igienizant, dispenser automat de dezinfectant, lămpi cu ultraviolete virucide și bactericide, ventilatoare performante care schimbă tot aerul din cupolă într-un timp foarte scurt și un sistem modern digital de navigare prin spațiul cosmic. Spectacolul digital are durata de 31 minute, iar vizitarea expozițiilor poate dura alte 10-15 minute”, precizează reprezentanții Complexului Astronomic.

Program:
MARȚI – JOI: 9.00 – 19.00 (ACCES DE LA ORELE: 9.00; 10.00; 11.00; 12.00; 13.00; 14.00; 15.00; 16.00; 17.00; 18.00)

VINERI – DUMINICĂ: 9.00 – 16.00
LUNI: ÎNCHIS.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole