Oferta incredibila! 351 euro/persoana la plaja in Maroc, cu avionul din Budapesta, 7 nopti cu demipensiune, hotel 4 stele, pret valabil pana la 31 octombrie!!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Oferta incredibila! 

351 euro/persoana la plaja in Maroc, cu avionul din Budapesta, 7 nopti cu demipensiune, hotel 4 stele, pret valabil pana la 31 octombrie!!

Faptul ca acasa, in Europa, lunile fierbinti ale verii au trecut nu inseamna ca nu te mai poti bucura de vacante insorite la mare pe alte meleaguri mai calde, unde sa te relaxezi la umbra palmierilor sau la soare, pe plaje aurii.

Exoticul Agadir, statiunea litorala a Marocului, una dintre cele mai vizitate de pe Coasta Atlanticului, te asteapta cu multa caldura si mult soare, palmieri, flori, verdeata, plaje si faleze generoase si cu preturi imbatabile.

Plecarile sunt din: 4, 18 si  25 noiembrie  2018 din Budapesta, sejururi de 7  nopti, la hoteluri de 4 si 5 stele, iar pentru plecarea din 4 noiembrie, pretul este de la 351 euro/persoana si include: cazare 7 nopti in camera dubla cu demipensiune la hotel de 4 stele, zbor dus-intors pe ruta Budapesta – Agadir cu toate taxele incluse, un bagaj de mana de 10kg/persoana si transfer aeroport – hotel – aeroport in Agadir.

Asa ca profita de vara si caldura in timpul sezonului rece! Preturile promotionale sunt valabile in limita locurilor disponibile, doar pana la 31 octombrie 2018!!!

Vezi aici oferta

Pentru rezervari si detalii, vino de indata la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul), telefoneaza-ne la numerele 0262.221.038 sau 0744.380.184, scrie-ne pe email la info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau contacteaza-ne pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.

Viseaza si va deveni realitate…

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *