Oferta Mara International Tour: Inca mai exista locuri pentru vacanta in Antalya, Egipt sau Tunisia. Vezi alte oferte (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cei care nu au plecat in vacanta pana acum in destinatii calde, o pot face inca prin intermediul agentiei de turism Mara International Tour Baia Mare.

Printre locatiile in care mai exista locuri se numara Antalya, Egipt sau Tunisia. De asemenea, statiunile balneoclimaterice din Romania sunt o alta varianta.

„Pentru cei care nu si-au facut vacanta pana acuma mai exista locuri pentru avioanele care pleaca din Cluj pe destinatia Antalya, Egipt sau Tunisia.

Sunt destinatii unde la ora aceasta este foarte cald, este foarte bine din punct de vedere al temperaturii in aer si in apa si preturile sunt, sigur, un pic mai scazute, avand in vedere ca cererea nu este chiar atat de mare ca in timpul verii.

Pentru cei care sunt interesati de vacanta in statiunile balneoclimaterice din Romania, sfatul meu este sa se adreseze agentiei de turism cat de repede e posibil, pentru ca locurile sunt destul de putine, mai ales datorita tichetelor de vacanta, care ii indeamna pe turistii romani sa isi petreaca cateva zile in statiuni sau in orase din Romania”, a declarat Daniela Georgescu, reprezentant Mara International Tour.

Pentru vacantele de Craciun si Revelion, trebuie spus ca exista disponibilitate peste tot, atat in tara, cat si strainatate.

„Pentru cei care isi doresc vacante de Sarbatori, avem oferte si de Craciun si de Revelion. Exista disponibilitati la aceasta ora peste tot si in tara si in strainatate, sunt destiinatile exotice foarte atractive si ar fi bine sa va ganditi din timp, sa nu ramaneti pe ultima suta de metri, cand din pacate, de obicei, locurile dispar.

Urmeaza in luna octombrie daca nu, sigur in luna noiembrie, sa apara ofertele pentru anul viitor. Deja pentru Antalya cu plecare din Cluj avem cateva variante, asteptam sa vedem ce se intampla cu plecarile din Baia Mare. Suntem optimisti si speram ca nu va fi doar Antalya singura destinatie spre care se va zbura din orasul nostru, avem informatii ca s-ar putea intampla sa se zboare si spre insulele grecesti”, a mai spus Daniela Georgescu.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2