Oferte Early Booking pana la 31 ianuarie! Profita acum!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Oferte Early Booking pana la 31 ianuarie!

Profita acum!

Iti reamintim ca, pana la data de 31 ianuarie 2019, mai poti beneficia de oferte Early Booking (inscrieri timpurii) pe anumite destinatii, cum ar fi Turcia (Antalya), Grecia, Bulgaria, Egipt, Tunisia, in limita locurilor disponibile! In continuare iti vom prezenta cateva exemple.

Pentru Antalya, cu zbor charter din Baia Mare, poti beneficia de reduceri de pana la 35%, in functie de hotel, pentru pachete de 7 nopti, la hoteluri de 5 stele, in regim de Ultra All Inclusive – Siam Elegance Hotels & Spa, Belek, de la 633 euro / persoana (-30% Early Booking).

Pentru Hurghada, cu zbor charter din Cluj-Napoca, preturile incep de la 467 euro / persoana (-30% Early Booking) la hotelul King Tut Resort (3 stele), pentru pachete de 7 nopti in regim All Inclusive.

In Tunisia, preturile pornesc de la 408 euro / persoana (-28% Early Booking) la hotelul Marhaba Resort & Club de 4 stele din Sousse, pentru un sejur de 7 nopti in regim All Inclusive, cu zbor charter din Cluj-Napoca.

In ceea ce priveste insulele grecesti, tot cu zbor charter din Cluj-Napoca, in Corfu, de exemplu, preturile incep de la 441 euro / persoana (-25% Early Booking) pentru un sejur de 7 nopti cu demipensiune la Hellinis Hotel (3 stele).

In Bulgaria, cu transport individual sau cu autocarul, pentru un sejur de minim 7 nopti in regim All Inclusive, la Hotel Melia Grand Hermitage de 5 stele, preturile pornesc de la 38 euro / persoana / noapte (-20% Early Booking).

Profita acum!

Pentru mai multe oferte, rezervari si detalii, te asteptam DE INDATA la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul), telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email la info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.

Viseaza si va deveni realitate…

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1