Oferte: Noi destinații de vacanță cu agenția Mara International Tour Baia Mare (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Agenția de turism Mara International Tour Baia Mare vine începând cu luna noiembrie cu două destinații noi. Una dintre acestea este în Aqaba (Iordania), cu prețuri de pornire de la 445 euro/persoană.

Cealaltă noutate este Oman, cu deschidere la Oceanul Indian, prețul fiind de 1.195 euro/persoană la all inclusive.

”Pentru turiștii noștri care se gândesc în perioada imediat următoare, deci până în sărbătorile de iarnă, să iasă din țară să facă o mică vacanță, într-o destinație mai caldă, avem propuneri ca în fiecare an.

Egipt este o destinație care poate fi atinsă cu plecare din Cluj, dar exista varianta, la cerere, pentru turiștii care doresc o anumită destinație, să facem pachetele proprii și anume: vom lua biletele de avion separat, transferul și cazări și vom realiza un pachet personalizat.

Ca noutăți, anul acesta, începând cu luna noiembrie, sunt două destinații noi. Una dintre ele este Aqaba din Iordania. S-a mai încercat acum câțiva ani, dar acum charterul chiar va funcționa, va zbura din București și vor fi mai multe variante de sejururi. Prețurile de pornire sunt destul de atractive.

A doua noutate este sejurul din Oman, o țară din Orientul Mijlociu, care are deschidere la Oceanul Indian. Acum vom putea ajunge pe o plajă la Oceanul Indian la prețuri atractive pentru o săptămână”, a declarat Dana Grigorescu, reprezentant Mara International Tour.

Detalii în video.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole