Oferte ”pentru toate buzunarele” la Targul de Turism al Maramuresului

home camp2
home camp2
home camp2

In perioada 22 – 25 martie, la Millenium Business Center, Consiliul Judetean Maramures participa, in calitate de partener local, la Targul de Turism al Maramuresului, organizat de Agentia Prestige Tour.

Pe langa organizatorul evenimentului, in cadrul targului sunt prezente agentii de turism de top din Romania care, timp de trei zile, vor prezenta vizitatorilor oferta turistica pregatita atat pentru perioada sarbatorilor pascale cat, dar si pentru vara anului 2019, anunta CJ Maramures.

Consiliul Judetean Maramures este reprezentat la acest targ de membrii Biroului de Informare Turistica din cadrul Serviciului Relatii Publice, iar produsele promotionale tiparite care ajuta la promovarea Maramuresului ca destinatie turistica sunt: ”12 motive pentru a vizita Maramuresul”, ”Maramures – Circuitul bisericilor UNESCO”, harti, carti postale etc.

La deschiderea oficiala a Targului de Turism al Maramuresului au fost prezente oficialitati locale si judetene, dar si reprezentantii agentiilor de turism implicate in aceasta actiune. Acestia au fost intampinati in mod traditional, cu paine si sare, de catre reprezentantii Ansamblului Folcloric National ”Transilvania”, imbracati in frumosul port popular reprezentativ pentru Maramuresul Voievodal.

Despre importanta acestui targ, dar si despre frumusetile judetului si ale municipiului au vorbit, printre altii, Diana Ilut, directorul Agentiei Sfara Tours, Alin Ratoi, director general Prestige Tours si si Avidan Kadiroglu, administrator Prestige Tours.

A fost prezent si directorul Aeroportului International ”Maramures”, Dorin Buda, dat fiind faptul ca, intre ofertele turistice care se prezinta in cadrul acestui targ, un mare accent se pune pe zborurile catre Antalya, care vor demara in luna iunie a acestui an, de pe aeroportul din Tautii Magheraus.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *